Tommy Hilfiger, smart casual bij uitstek

Wat is de beste manier om op te vallen in een menigte? Hoe zorg je ervoor dat mensen je zien zonder dat je jezelf verliest? Tommy Hilfiger bewijst dat jezelf blijven nog altijd de beste strategie is. Sinds 1985 zijn ze bezig met het najagen van hun dromen, waaronder het merk zo duurzaam en inclusief mogelijk maken. Hierdoor herken je Tommy Hilfiger overhemden meteen; ze zijn uniek en passen perfect bij iedere man.

Tommy Hilfiger maakt overhemden geschikt voor elke kledingstijl en gelegenheid. Zo heb je de keuze uit casual shirts met uiteenlopende patronen en kleuren waarmee je relaxte, maar stijlvolle outfits kunt samenstellen. Ook voor de carrièrejagers onder ons heeft het merk genoeg zakelijke overhemden met verfijnde ontwerpen. Toch zijn ze speels genoeg zodat je niet als een stijve hark op kantoor of bij een klant zit. Om hun unieke American college stijl te verwezenlijken, gebruiken ze alleen materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast focussen tijdens productie op de perfecte pasvorm. Dit zorgt ervoor dat je de gehele dag comfortabel kunt werken en ontspannen in een Tommy overhemd.

Never out of style

Het is niet overdreven om te stellen dat je met de overhemden van Tommy Hilfiger eindeloze combinaties kunt maken. Wil je indruk maken bij je collega’s? Draag een trendy chino of pantalon met een bijpassend zakelijk shirt. Daarnaast staat een stropdas nooit verkeerd! Voor de ontspannen dagen met familie of vrienden zijn Tommy Hilfiger overhemden een opvallende stijlkeuze. Zo kun je de casual shirts eenvoudig combineren met een herenvest of trendy bomberjas en je favoriete jeans. Voor de beste look is het verstandig om kleuren en patronen goed op elkaar af te stemmen. Dit zorgt voor een gebalanceerde outfit waarbij je opvalt zonder te schreeuwen.