State of Art

Sinds 1987 zet State of Art zich in om kwaliteitskleding te leveren voor modebewuste mannen die houden van comfort en plezier. Hiervoor laten ze zich inspireren door klassieke ontwerpen, maar met een moderne twist. Met de verfijnde overhemden van State of Art loop je vol zelfvertrouwen op straat. De ontwerpen zijn tijdloos en dus geschikt om te dragen bij uiteenlopende gelegenheden.

De vakmanschap van State of Art shirts

Bij het produceren van State of Art overhemden maakt men zoveel mogelijk gebruik van duurzame productiemethoden en biologische materialen zoals katoen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het overhemd is ook aangenaam luchtig en biedt voldoende bewegingsvrijheid. In sommige overhemden van State of Art is ook stretch (elastaan) verwerkt om de rekbaarheid van de stof te vergroten. Perfect dus wanneer je een actieve dag op kantoor voor de boeg hebt. State of Art overhemden zijn verkrijgbaar met zowel korte als lange mouwen. Daarnaast heb je de keuze uit diverse trendy kleuren en printen waardoor je eindeloos kunt combineren.

Opvallend maar bescheiden met State of Art overhemden

State of Art overhemden zijn zo ontworpen dat er voor ieder wat wils is. Zo is het eenvoudig om een smart casual outfit samen te stellen met een trendy blazer of een eenvoudige trui. Ga je liever minder formeel, dan is een stoere jeans en een bijpassende overshirt een stijlvolle combinatie. Vind je het moeilijk om te zien welk overhemd het beste bij je past? Loop dat gerust de dichtstbijzijnde Suitable shop binnen voor advies op maat.

state-of-art-overhemd-strepen-wit

State of Art Overhemd Ruiten Wit

€6295

state-of-art-ruiten-blauw

State of Art Overhemd Ruiten Blauw

€7195

state-of-art-overhemd-wit-strepen

State of Art Overhemd Wit Strepen

€7195

state-of-art-stippen-grijs

State of Art Overhemd Stippen Grijs

€7195

state-of-art-overhemd-strepen-blauw

State of Art Overhemd Strepen Blauw

€7195

state-of-art-stippen-grijs-blauw

State of Art Overhemd Stippen Grijs Blauw

€7195

state-of-art-overhemd-print

State of Art Overhemd Print

€6295

state-of-art-overhemd-blauw-strepen

State of Art Overhemd Blauw Strepen

€7195

Ga naar Suitable voor meer State of Art overhemden.