Suitable; passende overhemden voor elk moment

Steun je wel eens een merk omdat je het eens bent met hun missie of filosofie? In de mode-industrie speelt bestaansrecht een grotere rol dan ooit. Steeds meer consumenten zijn overtuigd van de noodzaak om bewuster om te gaan met de planeet. In verlenging daarvan is het gebruikelijker geworden dat mannen investeren in kleding die duurzamer zijn geproduceerd. Met Suitable overhemden draag je een herenmerk waarbij je echte value for money krijgt.

Suitable is ervan overtuigd dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van een eerlijke prijs. Zo maken ze overhemden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook geschikt voor intensief gebruik. Elk overhemd heeft een tijdloos ontwerp, perfecte pasvorm en gaat gegarandeerd langer mee dan een jaar. Hiervoor gebruiken ze hoogwaardige en comfortabele materialen zoals bamboe, linnen en strijkvrij katoen. Je bent dus niet genoodzaakt om elk jaar op zoek te gaan naar een vervangend shirt. Hiermee verzetten ze zich tegen de grillen van fast fashion bedrijven die vooral zoveel mogelijk willen blijven verkopen. Dit alles maakt dat Suitable overhemden passen bij iedere stijl!

Smart choice, Suitable style

Suitable wil de man in zijn kracht zetten. Dit houdt in dat ze de man helpen om slimme keuzes te maken bij wat het beste bij zijn voorkeuren past en waar de situatie om vraagt. Zo kun je de effen overhemden van Suitable moeiteloos combineren met je favoriete jeans of een hippe colbert. Wil je niet te formeel overkomen, dan kun je gaan voor overhemden met speelse prints of zelfs bloemen. Voor een echte casual outfit kun je de overhemden ook dragen in combinatie met een half-zip vest. Dankzij de verscheidenheid aan kleuren en dessins kun je voor jezelf een complete collectie overhemden opbouwen waarmee je op alles voorbereid bent.