State of Art, meesterlijke overhemden

Nederland staat internationaal bekend om kunstschilders als Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Vincent van Gogh. Als het om overhemden gaat, mag State of Art ook een meester genoemd worden. Meer dan 35 jaar weten ze tijdloze kledingstukken te produceren die geschikt zijn voor elke setting. Hierdoor is een State of Art overhemd een must have voor in je kledingkast.

State of Art laat zich graag inspireren door de klassiekers: van de Porsche 1500S Cabrio tot authentiek vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven. Zodra je een overhemd van State of Art aantrekt merk je direct de gedrevenheid en verfijning waar het merk bekend om staat. Het overhemd ligt aan de basis ligt voor de garderobe van de moderne man en dus is op niets bespaard. Zo zijn de materialen duurzaam geproduceerd waardoor het shirt langer meegaat. Daarnaast is aan elk detail gedacht en nauwkeurig afgewerkt. Hierdoor maak je met een State of Art overhemd altijd een verzorgde indruk.

Geschikt voor iedere man en gelegenheid
De overhemden van State of Art zijn stijlvol met een subtiel sportief tintje. Het zijn veelzijdige shirts die je eenvoudig kunt combineren met allerlei kledingstukken. Zo kun je voor een casual outfit een State of Art overhemd met korte mouwen combineren met een ruige shorts of stoere jeans. Op kantoor is een overhemd met lange mouwen meer geschikt. Deze kun je prima dragen met een hip colbert en een bijpassende chino. Hiermee val je op zonder direct alle aandacht op jezelf te vestigen. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan heb je genoeg materialen, kleuren en patronen om uit te proberen. Zeker in zakelijke settings kun je hiermee je kantoor outfit een ruig randje geven.