R2 Amsterdam; chique met een moderne twist

Zoals de naam al aangeeft, is R2 Amsterdam een Nederlands merk in hart en nieren. Wij staan in het buitenland bekend als een vrijzinnig en tolerant volkje. Deze waarden zie je ook terug in de overhemden van R2; niets is te gek of vreemd. het streven van R2 is om een overhemd te maken dat perfect past en naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de drager.

Mocht je voor het eerst kennismaken met de overhemden van R2 Amsterdam, dan zal de speelse mix aan kleuren en patronen je direct opvallen. Zijn de dessins niet te wild? Dat hangt natuurlijk af aan wie je het vraagt en wanneer je het overhemd draagt. Zo vinden sommigen het prima om in een bloemetjes overhemd op kantoor te verschijnen. Anderen willen juist opvallen met een gekleurd effen overhemd. R2 maakt shirts geschikt voor iedere persoonlijke stijl en gelegenheid. Hiervoor focussen ze zich op de perfecte pasvorm, verfijnde Italiaanse stoffen en wevingen die passen bij de laatste trends. Hierdoor ervaar je niet alleen maximaal draagcomfort, je ziet er ook zelfverzekerd uit.

Stijlvol op kantoor én het terras

R2 Amsterdam is een merk dat alleen de beste stoffen gebruikt om deze te weven en af te werken volgens Italiaanse traditie. Hierdoor heeft elk overhemd een luxueuze uitstraling met de juiste mate van verfijning. Daarnaast is R2 Amsterdam een merk dat graag de grenzen opzoekt van wat je verwacht van een overhemd. Zo heb je opvallende prints die je eenvoudig kunt combineren met een bijpassende colbert of stoer overshirt. Ideaal dus voor een borrel met collega’s of een ontspannen stedentrip. Ga je liever voor een subtiele stijl? Dan heeft R2 ook overhemden gemaakt van een melange stof. Zo is er voor iedere dag een R2 Amsterdam overhemd beschikbaar.