OLYMP; kwaliteit zonder compromis

OLYMP is een merk gericht op het leveren van absolute kwaliteit. Zo gebruiken ze hoogwaardige materialen en hebben diep respect voor authentiek vakmanschap. Je voelt de toewijding en Duitse efficiëntie zodra je een OLYMP overhemd aantrekt. Daarnaast zijn ze zo ontworpen dat je bij elke gelegenheid een stijlvolle indruk maakt; van zakelijke meeting tot ontspannen etentje. 

Eerste klas overhemden

Naast kwaliteit kun je bij OLYMP ook terecht voor diversiteit. Want zeg nou zelf,  je wilt graag een overhemd dragen dat bij je persoonlijke stijl past. Dit komt je zelfvertrouwen en outfit alleen maar ten goede. Vandaar dat OLYMP verschillende modellen overhemden heeft geproduceerd. Hieronder een greep uit hun aanbod:

OLYMP 24/Seven
Dit zijn duurzame overhemden gemaakt van strijkvrije stof. Doordat elastaan door het katoen is geweven kun je je vrij blijven bewegen. Ideaal voor mannen die regelmatig onderweg zijn of naar het buitenland reizen.

OLYMP Level Five
Dit zijn zakelijke overhemden specifiek ontworpen voor mannen met een slank postuur. Naast de strakke taillering bestaat de stof uit enkele procenten elastaan (stretch) zodat het overhemd flexibel is. Ook verkrijgbaar in 24/Seven uitvoering.

OLYMP Luxor
Dit soort overhemd is geschikt om het hele jaar door te dragen. De stof is huidvriendelijk, droogt snel en is strijkvrij. Hierdoor krijg je gedurende de dag ook geen kreukels. Verkrijgbaar in 24/SevenComfort-Fit en Modern-Fit pasvorm.

OLYMP No. 6
Een modern overhemd gemaakt voor de sportieve, slanke man die zijn figuur wil accentueren. Hiermee ga je een stapje verder dan Level Five zonder te bezuinigen op kwaliteit, flexibiliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

De veelzijdigheid van OLYMP overhemden

Het assortiment van OLYMP kenmerkt zich met vernieuwende ontwerpen en frisse designs. Zelf maakt het merk onderscheid tussen zakelijke overhemden en casual overhemden, maar er is genoeg kleur, speelsheid en creativiteit te vinden in elke categorie. Hierdoor kun je OLYMP overhemden eenvoudig matchen met je gewenste outfit. Daarnaast weet OLYMP dat iedere man andere voorkeuren en behoeften heeft. Zo zijn er ook overhemden met korte mouwen en mouwlengte 7 van OLYMP verkrijgbaar.