HUGO BOSS; leidend in stijl

HUGO BOSS staat wereldwijd synoniem voor stijl en kwaliteit. Naast kleding hebben ze schoenen en accessoires onder hun naam. Toch blijft de focus van dit Duits merk gericht op het produceren van luxe kledingstukken waarmee je een onuitwisbare indruk maakt op iedereen. De overhemden van HUGO BOSS zijn hierin het toonbeeld van eenvoud en verfijning. Dit alles doen ze op een verantwoorde manier.


HUGO BOSS overhemden zijn zo gewild omdat ze iedere man een stijlvolle uitstraling geven. Het maakt niet uit wat je persoonlijke smaak is of voor welk seizoen je je kleedt, er is voor iedere gelegenheid een perfect exemplaar te vinden. Elk overhemd is met grote zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardig katoen of polyester. Hierdoor zijn de overhemden luchtig en sterk. Daarnaast is er bij sommige exemplaren ook elastaan (stretch) in de stof verwerkt voor extra draagcomfort. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende pasvormen zijn de overhemden geschikt voor elk soort lichaamsbouw.

Baas boven baas
HUGO BOSS viert individualiteit en dat is duidelijk te zien in hun uitgesproken dessins. In een zakelijke setting zijn de effen overhemden een logische keuze, maar ook met een geprint overhemd van dit merk laat je een professionele indruk achter. De overhemden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren; van klassiek donkerblauw tot trendy groen. Hierdoor kun je een overhemd van HUGO BOSS eenvoudig verwerken in een outfit. Zo zijn ze prima te combineren met een vlotte blazer of een herenvest. Uiteraard kun je ze dragen met een pantalon of een nette chino. Hoeft het allemaal niet zo formeel? Combineer het overhemd dan eens met een stoere jeans en sneakers.