Dstrezzed; gebouwd op broederschap

Het leven is veel te kort om jezelf te serieus te nemen. Met dit uitgangspunt maakt Dstrezzed overhemden waarmee je altijd stijlvol de deur uitgaat. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om een zakelijke afspraak of juist een lekkere relaxte borrel met vrienden. Dstrezzed weet dat broederschap en ware vriendschap de lijm vormt die ons bij elkaar houdt. En dus kun je van dit merk genieten van kleding waarmee je alles uit de dag haalt.


Dstrezzed maakt overhemden die veelzijdig inzetbaar zijn. Dit komt door hun unieke stijl waarbij ze traditioneel vakmanschap combineren met moderne trends en stijlen. Daarnaast maken ze geen compromis op kwaliteit in alle aspecten van het productieproces. Zo zijn hun shirts niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hun casual overhemden hebben kleurrijke prints en patronen die je eenvoudig kunt verwerken in diverse outfits. De formele shirts van Dstrezzed zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor hoog draagcomfort. Door hierop te focussen wil het merk mannen helpen om met volle teugen van het leven te genieten.

De onsterfelijke klassiekers
Elke collectie van Dstrezzed staat bol van overhemden waarop je je garderobe kunt bouwen. Dit bereiken ze door hun ontwerpen tijdloos te maken en niet te binden aan een bepaald seizoen. Hierdoor kun je je favorieten gerust jarenlang blijven dragen. Combineer een herenshirt met een stoere jeans en vlotte sneakers voor een nonchalante look. Tijdens de werkweek kun je een Dstrezzed overhemd prima combineren met een trendy colbert. Maar waarom zou je ook niet gaan voor een trendy half-zip of een pullover? Op deze manier kun je snel een stijlvolle smart casual of business casual outfit samenstellen. Dstrezzed overhemden mogen dus gerust musthaves genoemd worden.