Anerkjendt; bijzonder gewoon

Anerkjendt is niet het grootste of bekendste herenmerk in het assortiment van Suitable, maar dat is juist ook de achterliggende gedachte: bijzondere kwaliteit leveren door alles zo eenvoudig mogelijk te houden. De Denen zijn een praktisch volk en dat komt goed van pas bij het ontwerpen van moderne shirts die je stijlvol laten overkomen in elke situatie. Anerkjendt overhemden zijn hierin geen uitzondering; je kunt ze zowel op kantoor als in je vrije tijd zonder schaamte dragen.

Het merk omschrijft zichzelf als “hedendaags erfgoed” geïnspireerd door alledaagse herenmode. Hun focus ligt vooral op kleding die de doorsnee man graag draagt en die hem motiveert om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Dit houdt in dat ze hoogwaardige materialen gebruiken en daarbij unieke Deense details toevoegen aan hun kledingstukken. De overhemden van Anerkjendt weerspiegelen deze waarden met speelse, maar verfijnde ontwerpen. Zo bewerken ze katoen op verschillende manieren om bijvoorbeeld overhemden van flannel en corduroy (ribfluweel) te maken. Daarnaast heb je de keuze uit kleuren en prints die passen bij uiteenlopende gelegenheden.

Deense eenvoud en veelzijdigheid

Wie zich wel kan vinden in het minimalisme van de Scandinavische stijl hoeft niet verder te zoeken dan Anerkjendt. Door hun overhemden zo tijdloos mogelijk te maken kun je ze gerust meerdere jaren achter elkaar dragen. Hierdoor zijn ze ook uitstekend te combineren in diverse soorten outfits. Voor een relaxte look kun je het shirt dragen met een stoere jeans en boots. Ideaal voor een dagje uit of een ontspannen middagje op het terras. Ga je liever gekleder of heb je een belangrijke afspraak? Combineer een net overhemd met een trendy colbert en vlotte chino. Waarvoor je je ook kleedt, met de overhemden van Anerkjendt ga je vol zelfvertrouwen de deur uit.