De perfecte fit van CASAMODA overhemden

Welk overhemdenmerk heeft je voorkeur? Van alle grote merkenhuizen binnen Europa neemt CASAMODA een bijzondere positie in. Dit Duitse merk is beroemd vanwege de hoge kwaliteit stoffen en perfecte pasvormen van hun overhemden. Hierbij letten ze niet alleen op de gangbare maten, maar ook mannen die breder gebouwd zijn of langere mouwen nodig hebben. Het is dan ook niet verrassend dat CASAMODA overhemden bij uiteenlopende gelegenheden worden gedragen.


CASAMODA maakt bijna 100 jaar lang overhemden voor heren die je elke dag met zelfvertrouwen kunt aantrekken. Het succes is te verklaren omdat het merk hoogwaardig katoen gebruikt dat vakkundig is bewerkt. Hierdoor zijn de overhemden slijtvast en gaan langer mee. Katoen is verder een ademende stof die vocht opneemt, waardoor het ook tijdens warme dagen aangenaam draagt. CASAMODA overhemden zijn robuust met verfijnde ontwerpen waardoor je zowel op kantoor als op het terras een verzorgde indruk maakt. Vooral mannen die graag in een smart casual outfit op het werk verschijnen kunnen hun hart ophalen bij het uitgebreid assortiment.

CASAMODA overhemden zijn onmisbaar voor een stijlvolle outfit

Ondanks de rijke geschiedenis en behaalde successen blijft CASAMODA zich richten op de toekomst. Zo is er voor ieder wat wils als het gaat om kleur, dessin en maten. Hierdoor zijn de moderne ontwerpen van CASAMODA overhemden geliefd onder een breed publiek. Combineer een formeel overhemd met een herenvest van hetzelfde merk en een trendy chino voor een nonchalante outfit met een stijlvol randje. CASAMODA is ook een goede keuze wanneer je tijd met vrienden en familie doorbrengt. Zo is een print overhemd met een nette jeans altijd een schot in de roos. Vanwege de veelzijdigheid en betaalbaarheid zijn CASAMODA overhemden een musthave voor iedere garderobe.