Profuomo, Italiaans design van Hollandse bodem

Profuomo

Het zal je misschien verbazen maar Profuomo is een echt authentiek Nederlands bedrijf. Profuomo is opgericht in 1934 en is ondertussen uitgegroeid tot een real succes story. Met verkooppunten in ruim dertig landen en merkwinkels in diverse grote steden heeft het merk een enorme naamsbekendheid opgebouwd.

Italiaanse elegantie

Profuomo sluit als merk perfect aan op de modebewuste man die voorkeur heeft voor Italiaanse elegantie met een touch van Hollandse degelijkheid. De stoffen voor de Profuomo overhemden worden besteld bij de befaamde Italiaanse stofweverij Albini. Kernwaarden zijn passie en elegantie, gericht op de stijlbewuste man die er graag goed uitziet zonder uren voor de spiegel te staan.

De 3 lijnen

De 3 collectielijnen van Profuomo heten Originale, Sky Blue en 2.0. De Originale lijn is verkrijgbaar in zowel slim-fit als regular-fit en gemaakt van two-ply cotton. Dit zorgt ervoor dat het een sterke stof is, en dat het overhemd lang mooi blijft. Het Sky Blue label is luxer dan de Origniale lijn en verkrijgbaar in regular-fit, slim-fit en super slim-fit. De Sky Blue overhemden geven je outfit een luxe touch en zijn hierdoor zeer geschikt om te dragen op speciale gelegenheden. En last but not least, het 2.0 label. In 2016 richtte het herenmerk deze lijn op om overhemden op de markt te brengen zonder opsmuk en met moderne borden. De 2.0 label shirts zijn er in super slim-fit en zijn voorzien van easy iron. Zeer geschikt voor mannen met een slank postuur.

Perfect white shirt

Een wit overhemd is de ruggengraat van de mannelijke garderobe. Profuomo heeft voor iedere man het perfecte witte overhemd in de collectie zitten. Met een ruime keuze in boord, manchet en pasvorm.

Meer dan overhemden

Waar Profuomo als merk begonnen is met overhemden is de collectie inmiddels zeer uitgebreid. Zo produceren ze tegenwoordig ook truien, colberts, jassen en stijlvolle accessoires. Maak je look compleet met stijlvolle dassen, trendy sjaals, comfortabele handschoenen en kwalitatief hoogwaardige riemen. Of het nu voor je werk of voor vrije tijd is, met een elegante outfit zet je altijd de juiste toon, ongeacht de gelegenheid. Profuomo besteedt veel zorg aan het maken van de producten om de juiste kwaliteit en detaillering te garanderen, zodat iedere man er stijlvol en zelfverzekerd uitziet.