Deze kantoor basics moet je hebben!

Zelfvertrouwen helpt om het beste uit jezelf en je zaken te halen waardoor succes verzekerd is. Met deze 5 basics kun je eindeloos combineren en is je outfit in ieder geval een case closed.

#1 Een pak

Een goed pak mag niet ontbreken in je zakelijke garderobekast. Slank gesneden is de trend op het gebied van pakken, let er wel op dat je kleding te allen tijde past bij je figuur en comfortabel zit. Navy en antraciet zijn kleuren die het hele jaar meegaan en waar je eindeloos mee kan combineren.

#2 Een overhemd

Een overhemd, passend bij jouw lichaamsvorm is essentieel om de perfecte zakelijke te creëren. Ga jij voor veiligheid en veelzijdige combinatie mogelijkheden? Kies dan een effen, wit of lichtblauw. Laat de branche waarin jij werkt het toe om de spotlight te stelen? Kies een overhemd met print helemaal on trend. Je kan denken aan een subtiele windowpane ruit maar zeker ook aan grafische prints en felle kleuren.

#3 Een colbert

Geef je casual outfit een business twist met een stijlvol colbert. Een colbert is net wat sportiever en moderner dan het jasje van je pak. Vaak is het voorzien van subtiele details en net wat korter van model. Voor een stijlvolle casual business look is een navy colbert het perfecte item om je outfit een upgrade te geven.

#4 Een chino

De perfecte broek als je niet kan kiezen tussen modern en klassiek. De moderne man hoeft niet meer dagelijks in pak naar het werk. Voor de dagen waarop het allemaal wel wat meer casual mag is een chino ideaal. Daarnaast kun je met outfit ook direct door naar de kroeg, dus kom maar op met die vrijmibo!

#5 Schoenen met matchende riem

Goede schoenen mogen wel wat extra kosten, ga voor stijlvolle lederen schoenen voor een optimaal draagcomfort. Combineer deze schoenen met een bijpassende lederen riem wat jouw zakelijke look tot een zeer geslaagd, en compleet plaatje maakt.

Met deze basics kun je eindeloos combineren en ben jij weer helemaal back in business. Kortom de perfecte (zakelijke) look is de sleutel tot zelfvertrouwen en wie weet ook tot succes.